Elektro-Basic | VIDEO NADZOR
17133
page-template-default,page,page-id-17133,page-child,parent-pageid-14391,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

VIDEO NADZOR

VIDEO NADZOR

Bitan razlog zašto je videonadzor najzastupljeniji sustav zaštite treba tražiti u njegovom efektu na počinitelje kaznenih djela (odvraćanje, prepoznavanje, detekcija, identifikacija), ali i u vrstama kaznenih djela na koje taj sustav ima takve efekte.

Videonadzor je primjenjiv u prevenciji najviše vrsta kaznenih djela – provale, razbojništva, krađe, vandalizma, prijevare, utaje, terorizma – za razliku od npr. sustava protuprovale koji su veoma efikasni u smanjivanju broja provala i njima uzrokovanih šteta, no nemaju većeg utjecaja na ostale vrste kaznenih djela.

 

Zbog toga upotreba sustava videonadzora za svakog korisnika znači veću vrijednost.

Nekoliko je osnovnih ciljeva koji se žele ostvariti primjenom mjera zaštite od kaznenih djela. To su odvraćanje počinitelja, njegovo rano otkrivanje, uzbunjivanje počinitelja i interventnih ekipa, usporavanje počinitelja, intervencija zaštitarskih ekipa te prepoznavanje i identifikacija počinitelja kaznenog djela. Kamere i snimljeni materijal pravosuđu daju dovoljno dokaza za provođenje mjera represije i kažnjavanja.

Današnji sustavi videonadzora omogućuju vam daljinsko upravljanje sustavom (pratite sustav videonadzora na zaslonu mobilnog telefona, tableta i sl.), integraciju sustava videonadzora s ostalim sustavima zaštite i sustavima na objektu i bežičnu instalaciju. Ukoliko želite još više povisiti razinu sigurnosti potrebno je kombinirati različite sustave tehničke zaštite.

Želite li da vam naši stručnjaci besplatno pomognu pri procjeni rizika u vašem prostoru, kontaktirajte nas ili naručite naše materijale u on-line i tiskanom izdanju. Pomoć u procjenjivanju rizika možete dobiti i popunjavanjem upitnika, ali svakako imajte na umu da je upitnik samo vodič i niti na koji način ne može zamijeniti prosudbu ugroženosti od strane ovlaštenih osoba.

 

Procjena rizika i ponuda sustava videonadzora su potpuno besplatni!

Ne gubite vrijeme i kontaktirajte nas.

KONTAKT

Imajte na umu:

  • Procjena rizika i pregled prostora od strane stručne osobe je 50% obavljenog posla i veliki korak ka vašoj sigurnosti!
  • Roba renomiranih svjetskih proizvođača i njen pravilan odabir uz naše dugogodišnje iskustvo jamče vaš miran san!
  • Naši monteri svojom profesionalnom opremom (prijenosna računala, tablet računala, instrumenti) učiniti će vaš prostor sigurnim!
  • Elektro – Bašić je sa svojim partnerima uvijek u korak s vremenom i novim tehnologijama, od nas očekujte više!
  • Posjedujemo sve potrebne licence i uvjerenja za obavljanje tehničke zaštite!
  • Osiguravatelji velikim popustima nagrađuju tvrtke i fizičke osobe koje skrbe o sigurnosti!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress