Elektro-Basic | SUSTAVI TEHNIČKE ZAŠTITE
17148
page-template-default,page,page-id-17148,page-child,parent-pageid-14391,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

SUSTAVI TEHNIČKE ZAŠTITE

SUSTAVI TEHNIČKE ZAŠTITE

Kada čuju termin “Tehnička zaštita” mnogi se pitaju što to točno znači?

Prema Zakonu o privatnoj zaštiti definicija tehničke zaštite glasi:

Tehnička zaštita predstavlja skup radnji kojima se neposredno ili posredno zaštićuju ljudi i njihova imovina, a provodi se tehničkim sredstvima i napravama te sustavima tehničke zaštite kojima je osnovna namjena sprječavanje protupravnih radnji usmjerenih prema štićenim osobama ili imovini kao što su:

 

  • protuprovalno djelovanje
  • protuprepadno djelovanje
  • protusabotažno djelovanje

 

Jednostavnije rečeno tehnička zaštita su alarmi (alarmni protuprovalni sustavi), sustavi videonadzora, sustavi kontrole pristupa i mnogi drugi sustavi zaštite. Elektro- Bašić u suradnji sa svojim partnerima nudi velik izbor sustava tehničke zaštite. Tvrtka Elektro – Bašić u suradnji sa svojim partnerima obavlja montažu, servis, prodaju, procjene ugroženosti, projektiranje i sve što je potrebno za kvalitetan sustav tehničke zaštite i vašu sigurnost.

 

Ne gubite vrijeme i kontaktirajte nas.

KONTAKT

Imajte na umu:

U ovom poslu nismo novi već jedni od starijih “igrača” na tržištu. Velikim brojem postavljenih sustava i njihovim dugogodišnjim održavanjem garantiramo vrhunsku uslugu i zadovoljstvo.

Proučite našu ponudu i širok spektar kvalitetnih usluga, pitajte sve što vas zanima i ugovorite sastanak jer mi smo tu zbog vas!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress