Elektro-Basic | AUDIO I VIDEO Portafoni
17098
page-template-default,page,page-id-17098,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

AUDIO I VIDEO Portafoni

AUDIO I VIDEO PARLAFONI

Portafon – prva linija obrane

 

Jedan od najčešće primjenjivanih načina štićenja je “ne dozvoliti” ulazak nepoznatim osobama u stambeni prostor. Poželjno je ugraditi interfonski ili videointerfonski sustav koji je povezan s elektroprihvatnikom na ulazu. Tako prije otvaranja vrata možemo provjeriti tko želi ući i odlučiti želimo li ili ne tu osobu pustiti u svoj prostor. Napredniji videointerfoni mogu pohraniti slike ili snimiti kratak film osoba koje su zvonile, jer je upravo zvonjenje na vratima omiljeni način na koji provalnici prije provaljivanja provjeravaju ima li nekoga u kući, domu ili poslovnom prostoru.

Kombinacijom različitih interfonskih i videointerfonskih uređaja kao i gotovih kompleta moguće je zadovoljiti potrebe različitih aplikacija – od stanova, obiteljskih kuća do većih stambenih zgrada i nebodera.

Novije videointerfonske sustave moguće je nadopuniti dodatnom kamerom videonadzora za praćenje i bilježenje kretanja u prostorima oko objekta poput dvorišta, garaže, stražnjeg ulaza, vanjskog stepeništa i sl. Ukoliko je na objektu već provedeno računalno (UTP) ožičenje, moguće ga je iskoristiti pri instalaciji MultiEntry video i interfonskih sustava.

Uz portafone, videointerfone, audiointerfone nudimo i elektronske video špijunke za vrata.

 

Potrebna vam je preporuka i prezentiranje idealnog riješenja.

Ne gubite vrijeme i kontaktirajte nas.

KONTAKT

Portafoni za veće sustave poput zgrada, urbanih vila i sličnih objekata u većini slučajeva mogu biti vrlo jednostavno montirani na postojeći sustav. Zamijenite stare uređaje uređajima novije generacije velikih mogućnosti i povoljne cijene!

 

Želite li da Vam naši stručnjaci besplatno pomognu pri procjeni rizika u vašem prostoru, kontaktirajte nas.

 

Pomoć u procjenjivanju rizika možete dobiti i popunjavanjem upitnika, ali svakako imajte na umu da je upitnik samo vodič i niti na koji način ne može zamijeniti prosudbu ugroženosti od strane ovlaštenih osoba. Procjena rizika i ponuda sustava su potpuno besplatni!

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress